Uppdrag 8 – Kulturupplevelser i hemmet

Hej, hoppas ni har det bra och har hälsan. Veckans uppdrag består egentligen av 2 uppdrag. 

Nu när många sitter hemma och jobbar eller isolation får vi inte glömma alla fantastiska kulturupplevelser som vi kan ta del av från hemmet. Här gör vi en lista med tips på sidor där man kan uppleva olika konstformer i hemmet. Ge dina bästa tips både på sidor och gärna specifikt vad vi borde lyssna på/se/uppleva. Har du hittat några bra appar tipsa oss alla! 

Listan hittar du här.

Det andra uppdraget är en förberedelse inför nästa träff, som vi tyvärr inte kommer att ha nästa helg, men som vi kommer att sätta in i ett senare skede. 

Lägg in en bild av ett befintligt konstverk i form av målning eller ett fotografi i den här mappen. Döp dokumentet till konstnärens namn och titel på verk. Det kan vara ett klassiskt konstverk eller ett samtida, gärna lite känt. Vi kommer att leka med dessa verk vid nästa träff.
Letar du upp bilden på google så sök gärna på en stor bild, så den inte har för dålig upplösning. Söker du på bilder i google på datorn brukar det fungera att trycka på inställningar (under själva sökrutan och avancerat och välja stor, alternativt större än 1024×768. 

Vi rekommenderar att ni denna vecka gör klart uppdragen om ni missat något.