lv_1

Skapandets källa och flöde - sommarkurs

Lusten att skapa, glädjen att berätta

Längtar du efter att skapa? Vill du öka din självkännedom? Då är den här kursen med inslag av Levande Verkstad och Psykosyntes något för dig.

Om kursen

Levande Verkstad är ett bildpedagogiskt arbetssätt. Vi använder oss av olika material och olika uttrycksformer. Ibland arbetar vi i grupp, ibland individuellt, men alltid utifrån ett gemensamt tema.

Efter arbetet samtalar vi om det vi har gjort för att ta del av varandras erfarenheter och upplevelser. Vi söker kunskap genom det skapande arbetet och genom samtalet om skapandet.

Psykosyntes är en filosofi och arbetsmetod för personlig-själslig utveckling som ser människans potential, hennes djupaste syften och känsla av mening. Under dessa dagar förstärker vi den skapande processen genom att lyssna inåt med hjälp av meditation och guidade visualiseringar. Bilderna berättar något unikt som finns bortom orden. Vi ökar vår självkännedom och stimulerar det livgivande flödet inom oss.

Du kan läsa mer om Levande Verkstad här.

Kursledare: Curt Törnqvist och Lotta Dahmberg

Vem kan söka?

Kursen är öppen för alla som har lust att tillsammans med andra arbeta skapande, också för dig som inte har provat förut eller tror att du inte kan. Det ska ha fyllt 18 år innan kursen börjar.

KursinfoKursinfo

Kurstid: 20 juni-8 juli 2022
Kurslängd: 3 veckor
Studietakt: Heltid. Måndag-fredag kl 10-15.
Kostnad: Du betalar 2 500 kr i materialavgift.
Studiemedel: Kursen är studiemedelsberättigad.
Internat: Nej

Ansök Ansökan

Ansökan stängd

KontaktKontaktuppgifter

Kontakta kursansvarig Sara Mollstedt om du har frågor om kursens innehåll.
E-post: sara.mollstedt@sodrastockholm.se

Frågor om din ansökan och övriga frågor besvaras av administrationen.
E-post: info@sodrastockholm.se
Telefon: 08-684 619 00